Нова тема Dur для MIUI 12 неабияк потішила фанатів Xiaomi

Тема для смартфонів бувають різні. Деякі виконані в стилі популярних фільмів, серіалів, комп’ютерних ігор. Хтось вважає за краще спортивні теми в честь улюблених клубів.

Але не варто забувати, що до зими залишається всього тиждень, а до нового року – трохи більше місяця. Відомий дизайнер Aleks22mix, роботи якого ми вже викладали на нашому сайті, опублікував своє нове творіння під назвою Neve Pro MOD для MIUI 12. При створенні даної теми, він надихнувся темою свого колеги Costantino, допрацювавши і поліпшивши його ідею. Основний упор в темі зроблений на красиву снігову анімацію і безтурботні хвойні ліси. Користувач може змінювати розмірну сітку робочого столу (від 4 * 5 до 5 * 7). Також можна налаштовувати саму анімацію або відключати її, так що смартфон не буде занадто швидко з’їдати заряд акумулятора, а бюджетні апарати не будуть гальмувати. Також тема може похвалитися великою кількістю налаштувань і деталей, візуально все виглядає дуже круто.

Працездатність протестована і гарантована на смартфонах Xiaomi Mi 9T і Redmi Note 9 Pro, однак і на інших пристроях компанії під управлінням MIUI 12 проблем виникнути не повинно. Перед установкою необхідно переключитися на російський регіон, а скачати тему можна цим за посиланням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.