Абоненти Київстар зможуть завжди безкоштовно дзвонити на обраний номер

Київстар запускає послугу «Ми разом». Тепер абоненти зможуть безлімітно телефонувати на один обраний номер навіть без поповнення рахунку, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, здійснювати безлімітні дзвінки можна буде на один номер в мережі Київстар, обраний абонентом. Користуватися послугою можна навіть без поповнення рахунку та оплати послуг в тарифі.

«2020 рік є змусив багатьох переосмислити роль мобільного зв’язку. Адже в такий складний час дуже важливо почути голос близької людини. Тому ми протягом всього року підтримували абонентів безкоштовними пропозиціями, збільшенням послуг в тарифах без зміни вартості, запустили тарифи для старшого покоління. А зараз ми запускаємо ініціативу, яка допоможе нашим абонентам завжди бути на зв’язку з близькою людиною, навіть без поповнення рахунку », – розповів директор з маркетингу Київстар Павло Даніман.

Відзначається, що послуга «Ми разом» діє для абонентів передоплати і клієнтів з тарифами «Все разом». Підключити її можна в додатку «Мій Київстар» або за номером 535. Також можна ввести код * 535 * і номер абонента, з яким хочуть бути завжди на зв’язку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.