«Київстар» запустив безкоштовну послугу «Ми разом»

Оператор мобільного зв’язку «Київстар» представив нову послугу «Ми разом», яка доступна без додаткової оплати. Тепер абоненти зможуть вибрати один номер будь-якого абонента Київстар, щоб дзвонити на нього безлімітно, навіть якщо вони не поповнювали свій рахунок і не оплачували послуги в тарифі.

Нова послуга діє для абонентів передоплати і клієнтів з тарифами «Все разом». Вони можуть вибрати для дзвінків номер будь-якого абонента Київстар, незалежно від його форми обслуговування – навіть тих, хто переніс свій номер в мережу оператора завдяки MNP.

Підключити послугу можна одним з декількох способів: в додатку «Мій Київстар»; безкоштовно зателефонувавши на номер 535; ввівши код * 535 * 380ХХХХХХХХХ #, де ХХХХХХХХХ – номер абонента Київстар, з яким хочуть бути завжди на зв’язку. Один раз на місяць також без будь-яких оплат абоненти зможуть змінити номер для безлімітних дзвінків.

«2020 рік є змусив багатьох переосмислити роль мобільного зв’язку. Адже в такий складний час дуже важливо почути голос близької людини. Тому ми протягом всього року підтримували абонентів безкоштовними пропозиціями, збільшенням послуг в тарифах без зміни вартості, запустили тарифи для старшого покоління. А зараз ми запускаємо ініціативу, яка допоможе нашим абонентам завжди бути на зв’язку з близькою людиною, навіть без поповнення рахунку », – розповів Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.