Google тестує додаток, який дозволяє користувачам заробляти гроші в обмін на різні дії

Компанія Google створила новий додаток під назвою Task Mate. Воно частково нагадує Google Opinion Rewards, але виглядає більш складним. В даний час проходить його закритий бета-тест.

Фактично, Google Opinion Rewards пасивно задає питання, грунтуючись на недавніх покупках або останньому використанні продуктів Google, таких як Gmail, Google Assistant і YouTube. В обмін на відповіді на ці питання користувачі отримують бонуси в Google Play, які можна використовувати для оплати додатків або підписок Play Store.

Task Mate йде далі і просить користувачів виконувати більш складні завдання в обмін на винагороду, яке можна перевести в готівку. В даний час додаток доступний тільки на запрошення в Індії, а його завдання можуть проявлятися в фотографуванні найближчого ресторану, отриманні питань для опитування та перевірки перекладів з англійської мови на хінді. Існують «польові» і «сидячі» завдання, останні можна виконувати вдома. Користувачі можуть отримувати винагороду, записуючи пропозиції або розшифровуючи пропозиції, що, ймовірно, допоможе Google зрозуміти нюанси вимови індійських носіїв англійської мови.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.