Всього 3 гривні в день: Vodafone представив новий тариф

Мобільний оператор запропонував унікальний тариф, сподобається багатьом. Українські оператори наввипередки пропонують вигідні тарифи і послуги для українців, в надії переманити клієнтів. Стало відомо, що найдешевший оператор Vodafone вирішив запропонувати українцям величезний пакет послуг майже за символічну плату.

Одним з неймовірно вигідних пакетів, до складу якого, крім іншого, включено 20 гігабайтів високошвидкісного інтернету всього за 3 грн в день. Варто сказати, що користування таким тарифом в місяць становить близько 100 грн. За такі кошти, можна отримати хіба що соціальний пакет послуг, так званий соціальний, який пропонує мінімум. Новий тарифний план від Vodafone пропонує за ціною соціального тарифного плану отримати пакет послуг, які зазвичай входять вже в більш просунуті тарифи. Ось список цих послуг:

  • 20 Гб високошвидкісного 3G / 4G-інтернету;
  • Послуга Vodafone Video Pass для любителів відео;
  • 700 хвилин дзвінків на будь-яких операторів;
  • Можливість підключити півтори тисячі хвилин в рамках послуги “Багато розмов”;

Тарифний план, про який йде мова називається Vodafone SuperNet Turbo. Абонентська плата становить сто гривень на місяць, тобто всього лише три гривні тридцять копійок в день. Особливі умови даного тарифу діють не на всій території України: дізнатися повний список регіонів нашої країни, де ви можете підключити цей тарифний план, ви можете на сайті мобільного оператора.

Vodafone Video Pass дає можливість без урахування трафіку переглядати найбільш популярні відео сервіси, такі як Youtube, Netflix і Megogo.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.