Apple опублікував перелік мобільних пристроїв, які оновляться iOS 15

Як відомо, вже в 2021 році компанія Apple за всіма законами жанру в ході щорічної конференції для розробників WWDC 2021 повинна буде офіційно представити операційну систему систему iOS 15, а вже восени випустити її стабільну фінальну версію. Як і завжди в таких випадках, сама «яблучна» корпорація тримає всю інформацію про свій новий програмне забезпечення в секреті, тобто, простіше кажучи, всі користувачі зможуть отримати відповіді на свої питання лише після її анонса, а до такого ще більш ніж півроку. Втім, від надійного джерела вже зараз стало відомо про те, що власникам таких електронних пристроїв, як iPhone SE, iPhone 6s і iPhone 6s Plus, в якійсь мірі не пощастило, так як ці гаджети не оновиться до нової ОС.

Сьогодні, 23 листопада 2020 року, всесвітньо відомий ресурс The Verifier оголосив про те, що буквально днями компанія Apple затвердила для розробників перелік мобільних пристроїв, які повинні будуть оновитися до операційної системи iOS 15, і місця в такому для моделей, випущених в 2016 році і раніше, не знайшлося. Таким чином, власники ряду популярних моделей «айфонів», особливо на території України через їх низьку вартість в останні роки, залишилися без самого нового і сучасного програмного забезпечення. На практиці це означає, що всі вони будуть залишатися актуальними до вересня 2021 року, але ніяк не довше. Втім, і це дуже багато, адже вийшли вони багато років тому.

 

Смартфони iPhone 6s і iPhone 6s Plus випустили в кінці 2015 року, а iPhone SE дебютував, отримавши подібне технічне оснащення, на початку 2016 року. Таким чином, термін програмної підтримки цих електронних пристроїв вже перевищив значення в п’ять років, а це неймовірно багато за сучасними мірками, так як жоден інший бренд навіть і близько не може запропонувати нічого подібного. Абсолютно нічого дивного або дивного в цьому немає, тому що термін життя будь-якого телефону дуже сильно обмежений, тим більше що практично жоден бренд на ринку не оновлює свої телефони на базі Android до новітніх версій ОС довше трьох років, і це безперечно так чи інакше потрібно обов’язково враховувати.

За даними джерела, до операційної системи iOS 15 в наступному році оновляться такі моделі електронних пристроїв, як iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max , iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE 2-го покоління і iPod touch 7-го покоління. Таким чином, простіше кажучи, всі власники цих моделей телефонів можуть бути впевнені в тому, що їх потенціалу вистачить ще щонайменше на два роки, тобто до виходу iOS 16 у 2022 році, до появи якої на ринку ще дуже і дуже багато часу . Які саме особливості і переваги принесе разом з собою новітнє програмне забезпечення – невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.