Вихід Honor з Google-сервісами і нова 192 Мп камера в Xiaomi Mi 11

Головне за тиждень: Honor з Google-сервісами, камера на 192 Мп в Xiaomi і Apple пограбували. Щосуботи ми збираємося з вами, щоб обговорити найголовніші, найгарячіші інфоприводи тижні. Що ж, не будемо змінювати традиції і подивимося, що ж зібралося за ці 7 днів.

Почнемо, мабуть, з найцікавішою новини. Все більше витоків вказують на те, що в наступний флагман Xiaomi буде встановлений головний сенсор основної камери на 192 Мп! І начебто цифри здаються зовсім нереалістичними і навіть, може, надмірними, але в таке повірити можна.

Адже саме Xiaomi першими представили пристрої з 48-мегапіксельною камерою, після – на 64 і 108 Мп. З огляду на, як швидко зараз розвиваються технології, 192 Мп – це далеко не межа. Тим більше що потужностей нового Snapdragon 875 повинно вистачити з лишком.

 

Далі торкнемося справи Honor. Нещодавно в китайській базі даних TENAA засвітився новий пристрій бренду, недавно належав Huawei. З чуток, Honor вже готуються до виходу першого смартфона, будучи не під крилом китайського техно гігант. З чуток, в новому пристрої Honor буде встановлено Amoled-дисплей і повинні бути встановлені непогані камери. Але найголовніше – є шанси на появу Google-сервісів, за якими так поскучати фанати бренду.

Характеристики нових пристроїв Redmi

 

Наостанок розповімо про нові смартфонах Redmi. Вже 26 листопада компанія готується випустити нові пристрої лінійки Redmi Note 9: два з підтримкою мереж 5 покоління і один – зі звичним нам 4G-модемом. Більш докладно про них ви можете дізнатися з нашого новинного випуску.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.