Укрпошта знизила комісію на популярну послугу

Клієнти мають можливість заощадити до 150 грн в одному переказі. Компанія Укрпошта знизила комісію за грошовий переказ «С карти на карту» до кінця 2020 року. При цьому наголошується, що клієнти мають можливість заощадити до 150 грн в одному переказі, а також оформити його онлайн. Так, вартість пересилки коштів між картами українських банків становитиме п’ять гривень без додаткової оплати відсотків від суми переказу. Крім того, банки-емітенти карт можуть стягувати додаткову комісію відповідно до тарифів фінустанов.

У компанії також нагадали, що раніше при проведенні переказу на суму 14 999 грн одним платежем потрібно було сплатити 155 грн комісії (1% від суми переказу + фіксований тариф 5 гривень на кожний переказ). Для того, щоб оформити переведення, на сайті Укрпошти потрібно ввести суму переказу, дані карти відправника, його контактний номер телефону, а також номер картки одержувача. Підкреслюється, що максимальна сума одного переказу становить 14 999 грн. До того ж він проводиться лише в національній валюті.

Додатково до цього клієнти ще можуть оформити онлайн грошові перекази «З мапи додому» (листоноша принесе гроші адресату) або ж скористатися перекладом «З мапи в відділення», отримавши в результаті кошти в одному з понад 11 000 відділень Укрпошти.

«Для прийому оплати платіжними картами в найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України в обласних центрах і населених пунктах, де проживає більше 2000 жителів, встановлені 5000 POS-терміналів», – йдеться в повідомленні Укрпошти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.