Lifecell випустив соціальний план за 20 гривень в місяць

Компанія Lifecell представила новий тарифний план, який підійде для користувачів, які потребують гигабайти інтернету. У «великій трійці» мобільних операторів lifecell називають “вічно наздоганяння”, однак від цього виграють абоненти компанії, яким пропонують різні бонуси та вигідні пропозиції. Тарифний план “Залізна двадцятка” відрізняється тим, що він не схожий на “соціальний”, в якому низька вартість зазвичай супроводжується у мобільних операторів майже повною відсутністю послуг.

Всього за 20 грн на місяць абонент отримує 10 гігабайт мобільного інтернету, причому Facebook, Instagram і Twitter таріфціроваться не будуть – такі популярні ресурси вийдуть безлімітними. Зв’язок всередині мережі традиційно буде безкоштовною без обмежень, а для дзвінків на інші номери надається 100 хвилин.

Єдиний мінус може бути в тому, що тариф – регіональний, так що список областей, в яких він діє необхідно дивитися на сайті lifecell.

Мобільний оперативно зазначає, що тарифний план отримав назву «Залізна двадцятка», так як, на відміну від своїх колег, lifecell не планує міняти пакети послуг як мінімум протягом 2020 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.