ПриватБанк надав нову можливіть для своїх користувачів

Що пропонують клієнтам. Спеціальне обслуговування для IТ-фахівців. Найбільшу державну фінустанову ПриватБанк регулярно впроваджує нові послуги для своїх клієнтів – на цей раз, нововведення з’явилися для клієнтів банку – представників IТ-сфери. Для них вводиться пакетне обслуговування, яке включає, серед іншого, можливість отримання преміальних пропозицій. Детально про нововведення розповідає прес-служба ПриватБанку.

З недавніх пір ПриватБанк почав преміальне обслуговування працівників сфери ІТ і фрілансерів. Так, зазначені фахівці можуть почати обслуговування в ПриватБанку на підставі трьох спеціально розроблених для них пакетів, які дають можливість оформити преміальні картки – пакети будуть пропонуватися фахівцям, в залежності від їх місячного доходу. Наприклад, IТ-фахівців і фрілансерам доступний пакет Visa Signature – він відрізняється можливістю безкоштовного випуску банківської карти, яка буде обслуговувати на безкоштовній основі. Власні кошти з даної карти можна буде знімати без комісії в межах України.

Крім того, пропонується пакет Platinum, де обслуговування і випуск карти також будуть безкоштовними, а також пакет Gold. Карти Platinum і Gold будуть відрізнятися всіма привілеями преміального обслуговування – в рамках даних пакетів клієнтам банку доступні будуть всі привілеї, які надаються при преміальному обслуговуванні – власники карток зможуть користуватися послугами персонального банкіра, цілодобовою підтримкою Консьєрж-сервісу, страхуванням, а також зможуть отримувати привілеї в аеропортах і точках продажів, які співпрацюють з ПриватБанком.

Розширено будуть і можливості клієнтів в користуванні рахунком ФОП.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.