Xiaomi показала комп’ютер розміром з роутера в стилі «Залізної людини»

Китайська компанія Xiaomi представила Ningmei Rubik’s Cube Mini Computer – комп’ютер, який має форму кубика Рубіка і можна носити в кишені.

Він має металевий корпус і працює на базі платформи Intel J4125 з максимальною частотою 2,7 ГГц. Існує дві версії комп’ютера залежно від оперативної пам’яті:

 

На 6 ГБ з об’ємом пам’яті SSD на 128 ГБ
На 8 ГБ з об’ємом пам’яті SSD на 256 ГБ

Пристрій має чотирьохядерний процесор з вбудованим графічним прискорювачем Intel UHD600. Розмір кишенькового комп’ютера становить 62 x 62 x 42 мм, а вага – 145 грамів. Також є система охолодження гаджета, як і в ноутбуках.

Ningmei Rubik’s Cube Mini Computer має один порт HDMI, два USB 3.0 і один USB-Type C для зарядки. Крім того, спереду є слот для micro-SD карт. Пристрій підтримує Bluetooth і двохдіапазонний Wi-Fi на 2,4 і 5 ГГц. Також можна побачити комп’ютер в колаборації з Marvel. Пристрій стилізовано під одного з персонажів коміксів – «Залізної людини». Комп’ютер має червоний і золотий колір, як і в супергероя. А з одного боку можна побачити напис I AM IRON MAN ( «Я Залізна людина»).

 

Очікується, що базова версія пристрою буде коштувати $ 149 (приблизно 4250 ₴), а версія з великою кількістю пам’яті – $ 186 (~ 5350 ₴).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.