Xiaomi Mi Box 4S Pro – нова телеприставка з підтримкою 8K UHD

Як відомо, далеко не всі моделі телевізорів мають підтримку «смарт» функцій і можливостей, тому до таких, щоб розкрити весь їхній потенціал, доводиться підключати додаткові гаджети, якими можуть виступати комп’ютери, ноутбуки, планшети і навіть смартфони. Втім, існує спеціальний окремий клас гаджетів, призначених спеціально для вирішення цього завдання, і це звичайно ж телеприставки. Сьогодні, 17 листопада 2020 року, однієї такої стало більше, тому що китайська корпорація Xiaomi зробила те, чого від неї ніхто навіть і близько не очікував, так як просто елементарно не міг собі уявити, що щось подібне може так і зовсім взагалі колись трапитися. Виявилася анонсована така новинка, як Xiaomi Mi Box 4S Pro.

Сьогодні, 17 листопада 2020 року, відбулася спеціальна онлайн-презентація, в рамках якої громадськості представили телеприставку під такою назвою. Важливо відразу ж помітити, що це електронний пристрій призначений для міжнародного ринку, тобто, іншими словами, використовувати його зможуть жителі США, Європи, Австралії та будь-яких інших держав. Технічне оснащення Xiaomi Mi Box 4S Pro є дуже навіть вражаючим, тому що дана консоль володіє цілою масою різних особливостей, в тому числі 4-ядерним процесором Amlogic з тактовою частотою 1,9 ГГц, 2 ГБ оперативної пам’яті, графічним прискорювачем Mali-G31, а разом з тим 16 ГБ вбудованої флеш-пам’яті для зберігання різних даних.

Ця телеприставка здатна не тільки відтворювати фільми, але і програє музику, але ще і запускати різного роду програми та відеоігри. З використанням даної телеприставки, побудованої на базі платформи Android TV в вигляді оболонки MIUI TV, можна навіть відвідувати веб-сайти і читати книги, якщо раптом у когось виникне така потреба і з’явиться подібне бажання. Дана телевізійна приставка має підтримку таких важливих і необхідних технологій, як Bluetooth 4.1 LE, Wi-F 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Dolby Audio і DTS-HD, а також ряду інших. Одна з особливостей нової телевізійної приставки полягає в тому, що вона має спеціальний інтерфейс USB, використовуватися який може, наприклад, для відтворення будь-якого контенту з зовнішнього накопичувача.

Так, наприклад, до телеприставки Xiaomi Mi Box 4S Pro можна підключити зовнішній жорсткий диск, після чого переглядати з його допомогою будь-який різний контент, не відчуваючи при цьому ніяких складнощів і труднощів. Пульт дистанційного керування входить в комплект поставки, тобто докуповувати його окремо не потрібно, і це безперечно абсолютно точно є великим плюсом, тим більше що він підтримує голосові команди і пропонує ряд інших переваг. Офіційні продажі даної телевізійної приставки почнуться на міжнародному ринку вже 22 листопада 2020 року, а оцінена вона була в $ 79 доларів, тобто бажаючим стати її власниками потрібно викласти за неї близько 1800 гривень. Це, що очевидно, дуже скромна сума грошей, тому максимально широкому колу осіб нова телеприставка виявиться доступна за частиною бюджету.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.