“Укрпошта” попередила: більшість відділень будуть працювати по-новому

Як буде працювати компанія. В Укрпошті роз’яснили, як відіб’ється введення карантину вихідного дня на роботу компанії. Не так давно Кабінет міністрів України прийняв рішення про те, щоб ввести на території всієї країни карантин вихідного дня, який передбачає найсуворіші карантинні обмеження на два дні в тиждень – в суботу і в неділю. Для деяких компаній, однак, уряд зробив виняток, в їх число входить “Укрпошта”. Про це повідомляє офіційна прес-служба “Укрпошти”.

Так, дія введеного до 30 листопада карантину вихідного дня не поширюватиметься на роботу “Укрпошти”, так як в Кабміні визначили, що діяльність поштові компанії можуть продовжити роботу. Таким чином, поштові офіси, в тому числі і офіси “Укрпошти”, не закриватимуться на вихідні і не змінить свій графік.

Це стосується і вкрай завантаженого для поштових відділень періоду новорічних і різдвяних свят, в ці дні найбільш затребувані відділення “Укрпошти” продовжать працювати.

Крім того, у поштового оператора нагадали, що на час дії “щасливих годин платежів”, всі клієнти, які оплачують квитанцію за комунальні або будь-які інші послуги до першої години дня, будуть платити за це вдові меншу комісії. У той же час, якщо клієнт захоче відправити або отримати посилку поштою, то зручніше це зробити буде якраз після години дня.

Самі ж послуги “Укрпошти” можна буде оплачувати за допомогою платіжних картах в найбільш завантажених відділеннях пошти з найбільшою ступінь автоматизації. Такі відділення є в кожному населеному пункті, де проживає більше двох тисяч жителів, всього в офісах по всій країн встановлено понад п’ять тисяч POS-терміналів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.