Як включити нову шторку повідомлень в MIUI 12

Ще навесні цього року компанія Xiaomi посилено рекламувала всі нові функції і «фішки» нової фірмової оболонки MIUI 12, серед яких особливу увагу приділяла новою шторкою повідомлень, а також з’явився функціональному Центру управління.

Однак, після того, як на пристрої Xiaomi, Redmi і Poco почали приходити глобальні стабільні прошивки MIUI 12, користувачі виявили стару шторку повідомлень з MIUI 11, в зв’язку з чим виникла велика кількість питань по активації як нової шторки, так і по включенню Центру повідомлень .

Насправді все досить просто – заходимо в Налаштування – Екран – Рядок стану і активуємо пункт Використовувати новий центр керування.

Тут потрібно відзначити, що на відміну від MIUI 11 в MIUI 12 для показу всіх повідомлень потрібно зробити свайп зверху вниз по лівій частині екрана, а щоб відкрився Центр управління, свайп необхідно робити по правій частині. Спочатку це трохи незручно, але до цього досить швидко звикаєш.

Щоб змінити набір іконок в Центрі управління в MIUI 12, необхідно натиснути на іконку редагування, після чого в нижній частині дисплея будуть показані іконки, які можливо додати, а у верхній частині ті, які вже розташовані в Центрі управління.


Різні інструкції та поради по налаштуванню оболонки MIUI, а також смартфонів брендів Xiaomi, Redmi і Poco, ви знайдете в розділі Довідка.
Шляхом перетягування можна змінити положення іконок так, як вам зручніше, після чого досить повернутися до попереднього меню і зміни будуть автоматично збережені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.