Sony обрушила ціну PlayStation 4 в два рази через початок продажів PS5

Чим в меншу суму грошей обходиться будь-яка річ, тим більше людей не просто захочуть зробити її покупку, а так і зовсім не насправді здійснять, зробивши це просто тому, що вони можуть собі це дозволити. На радість безлічі людей, які проживають на українській території і в інших країнах світу, вже зовсім скоро настане такий момент, якого багато людей дуже давно чекають, тому що незабаром кожному бажаючому буде надана можливість купити Sony PlayStation 4 на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше . Все це виявиться можливим завдяки тому, що компанія-виробник незабаром обрушить її цінник, зробивши це електронний пристрій, спочатку випущене ще в 2013 році, набагато дешевше і доступніше для всіх бажаючих.

Нехай з моменту виходу цієї консолі вже і пройшло сім років, за які вона дуже сильно застаріла, однак багато людей до сих пір чекають того самого моменту, коли зробити її покупку стане можливим на максимально вигідних і привабливих умовах. Про щось подібне ще не так давно можна було лише мріяти, тому що з моменту початку продажів PS4 цінник цієї приставки практично зовсім не змінився, тобто як її реалізували за приблизно $ 400, так це роблять і зараз, в даний час. Само собою, що нічого дивного або дивного в цьому немає, адже компанія Sony завжди прагнула заробляти максимально багато на користувачах своєї фірмової продукції, роблячи це для того, щоб тим самим покращувати свої фінансові показники.

 

Всім вже давно зрозуміло, що якщо на старті продажів в 2013 році собівартість PS4 дійсно знаходилася на високому рівні, то тепер, зараз, все вже зовсім інакше, і це цілком собі реальний факт, в якому можна навіть не сумніватися, так як ніяких причин для цього просто немає і бути не може. Компанія Sony, будучи вкрай відомої в рамках ігрової індустрії, прагне робити абсолютно все, що може, аби якомога ширше коло людей користувався її фірмовою консоллю. Так як життєвий цикл PlayStation 4 вже добігає кінця, незабаром її цінник обрушать в два рази, зробивши її доступною всім бажаючим приблизно за $ 200, тобто зробити покупку даної ігрової приставки кожен бажаючий зможе на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

Така подія, поза будь-якими сумнівами, безумовно абсолютно точно всіх приємно порадує, адже чим менше коштує дана ігрова приставка, тим більше людей зможуть дозволити собі зробити її покупку без удару по бюджету. Про те, що дана консоль вже ось-ось впаде в ціні, буквально в найближчі кілька тижнів, повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер. За його словами, залишилося недовго чекати моменту, коли купити PS4 будь-який бажаючий зможе на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Дешевше також майже напевно виявляться відеоігри, а ще, крім цього, купити за зниженою ціною стане можливим ігрові контролери та інші аксесуари.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.