Київстар надав безлімітний інтернет для смартфонів, кому пощастить

“Київстар” ввів акцію, яка допоможе українцям комфортніше відчувати себе вдома на час карантину. Вже досить давно один з найпопулярніших операторів мобільного зв’язку в Україні “Київстар” запропонував своїм клієнтам акцію “Безлімітний інтернет для смартфонів”, яка повинна була закінчитися ще в березні цього року, однак цьому перешкодила пандемія коронавируса.

Список акційних смартфонів, які гарантують приємний бонус, можна перевірити на сайті “Київстару”. Якщо купити смартфон в магазині, то пропозиція оформлять відразу на місяць після дня покупки. Якщо ж телефон купити за допомогою онлайн-магазину, то безлімітний інтернет від “Київстару” буде доступний протягом тільки двох тижнів.

У разі, якщо тариф клієнта вже передбачає безлімітний 4G-інтернет, то аукціонних трафік можна оформити на інший свій номер Київстар. Такий безліміт буде діяти протягом трьох місяців.

При цьому даний тариф не обмежений одним тільки безлімітним мобільним інтернетом. У разі, якщо клієнт купить більш дешевий смартфон, який не підтримує 4G-зв’язок, а працює тільки з 3G, то “Київстар” підключає йому три додаткові гігабайти на місяць протягом трьох місяців. Всі інші умови не змінюються – цей бонус можна або підключити собі, або подарувати його комусь.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.