Новий розумний дверний замок Xiaomi з двома камерами

Компанія анонсувала новий розумний дверний замок Xiaomi Smart Door Lock Pro, який серед іншого може похвалитися подвійною камерою. А сьогодні стали відомі інші характеристики цього замку, з якими ми зараз і познайомимося. Отже, розумний замок Xiaomi Smart Door Lock Pro отримав підтримку семи різних методів розблокування: відбиток пальця, пароль, тимчасовий код, NFC, Bluetooth, Apple HomeKit і розблокування ключа.

Ще завдяки наявності двох камер замок отримав фунцию розпізнавання осіб. Тобто замок може не тільки записувати все, що відбувається за межами двері вашого будинку, але і при необхідності визначити власника. Для забезпечення більшої безпеки Xiaomi Smart Door Lock Pro має циліндр класу C, який проходить через весь замок. Це не тільки забезпечує більший захист від спроб злому, але і кращий захист від ударів.

Також новинка повністю сумісна з екосистемою розумного будинку Xiaomi, або HomeKit від Apple. Ну а завдяки наявності модуля NFC, його можна розблокувати за допомогою Xiaomi Mi Band 4 NFC або Mi Band 5 NFC. Вартість нового розумного замку Xiaomi Smart Door Lock Pro в Китаї становить +1699 юанів (6500 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.