Monobank пробив новий рубіж і анонсував видачу карт на касах великих торгових мереж

Щоб подолати позначку в 2,9 млн клієнтів, monobank знадобилося трохи менше трьох років – платіжний додаток вийшло 15 листопада 2017 року на iOS і двома днями пізніше на Android.

У серпні monobank (картковий продукт Fintech Band і «Універсал-Банку») вийшов на третє місце по емісії карт (більше випустили тільки «ОщадБанк» і «ПриватБанк»), і проект продовжує залучати нових клієнтів завидними темпами: 25 мая 2019 року проект подолав рубіж в 1 млн клієнтів, до листопада 2019 го додатком monobank користувалися вже понад 1,5 млн осіб, в березні 2020 го перед запуском дитячої карти число клієнтів monobank перевищила 2 млн людей, а в серпні число клієнтів monobank перевищило 2,5 млн людина. Тобто, 400 тис. Нових користувачів приєдналися за три місяці і до кінця року програма має минути рубіж в 3 млн клієнтів.

Оголошуючи про досягнення чергової віхи, співзасновник проекту Олег Горохівський в своєму Telegram-каналі зробив ще один анонс – в доступному для огляду майбутньому карту monobank можна буде оформити … «на касах всіх великих, адекватних торгових мереж країни». На жаль, ніяких подробиць з цього приводу він не повідомив, зазначивши лише, що це спростить оформлення карти (карти монобанк – тепер і на касах в «Сільпо» / «АТБ»?).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.