Київстар зробив популярний сервіс безкоштовним

Один з найпопулярніших мобільних операторів в Україні компанія “Київстар” запропонувала своїм клієнтам неймовірний подарунок. Найбільшу радість пропозиція викликала у представників молоді. Йдеться про популярному сервісі TikTok, який буде безкоштовним протягом усього листопада. Дана інформація з’явилася на сайті Айтіпедія. Пропозиція від “Київстару” годяться як для контрактної, так і передплатної форми.

Акцію прокоментував директор з маркетингу компанії “Київстар”, Павло Даніман. Він заявив, що за інформацією компанії, щодня сервісом користується понад півтора мільйона чоловік. Павло Даніман заявив, що необхідно мати офіційне додаток TikTok і ввести на своєму смартфоні короткий код і не мати негативного балансу рахунку.

Згідно зі статистикою мобільних операторів, вже в серпні кількість користувачів TikTok в нашій країні становило кілька мільйонів. Велика частина – підлітки і молодь у віці від 16 до 24 років.

Найактивніші користувачі TikTok, згідно моніторингової компанії, проживали на Житомирщині. Щодня молодь витрачає по 2,5 ГБ трафіку на дану соцмережу. На другому і третьому місцях знаходяться Вінницька і Рівненська області.

Раніше ми повідомляли, що мобільний оператор “Київстар” і Huawei встановили рекорд швидкості передачі даних в мережах 4G мережі. Зафіксована швидкість становила понад 800 мегабіт в секунду.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.