Vodafone приготував абонентам щедрий подарунок: 1000 хвилин і 10 Гб інтернету

У епохоу пандемії мобільні оператор Vodafone висловив підтримку частини українців у вигляді безкоштовного великого пакета послуг. Через пандемії багато українців опинилися в досить складно ситуації, тому один з найбільших операторів мобільного зв’язку Vodafone вирішив виділити деяким групам населення безкоштовний послуг. Про це повідомляє офіційна прес-служба оператора.

Так, безкоштовний пакет послуг отримають працівники медицини. Vodafone вже проводив схожу акцію навесні, і ті, хто отримував такий же подарунок від компанії навесні, зараз отримають його на рахунок автоматично. Як пояснюють в компанії, цей набір послуг допоможе лікарям підтримувати зв’язок зі своїми пацієнтами.

Варто відзначити, що обсяг послуг буде однаковим для всіх медиків незалежно від форми їх обслуговування. Ті медпрацівники, які почали працювати після того, як весняна акція закінчилася, повинні пройти коротку реєстрацію, відправивши СМС-повідомлення на номер “640” або заповнивши анкету за посиланням . Після верифікації номера на нього протягом п’яти днів будуть зараховані послуги, які можна буде використовувати місяць після моменту нарахування.

Якщо номери медика немає в реєстрі НСЗУ, то він отримає повідомлення, яке його про це повідомить. У цьому випадку номер потрібно буде внести туди самостійно за допомогою електронного кабінету медичної інформаційної системи або за допомогою кадрової служби медзакладу, в якому працює медичний працівник.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.