Vodafone знижує ціну на інтернет

Мобільний 4G-інтернет поступово все щільніше входити в життя багатьох українців, тому обсяги споживаного трафіку з кожним роком тільки зростають. Бачачи це, один з найбільших операторів мобільного зв’язку в Україні Vodafone вирішив знизити ціни на інтернет.

Якщо досліджувати ринок мобільного інтернету, то можна зробити висновок, що таке рішення Vodafone є цілком природним, адже як заявила гендиректор компанії Ольга Устинова, зараз спостерігається рух мобільного інтернету до здешевлення, навіть незважаючи на те, що, здавалося б, багато операторів і провайдерів ціну на нього тільки підвищують.

На ділі все відбувається наступним чином: коли умовний провайдер підвищує вартість безлімітного інтернету на 10%, то в той же час споживання цього інтернету зросла на 20%, тобто ці числа зростають пропорційно. Таким чином, навіть не дивлячись на зростання цін, ціна споживання одного гігабайта трафіку від Vodafone все одно знизилася на 12%.

Крім того, варто враховувати, що хоч з середини дев’яностих зростання кількості користувачів інтернету ріс експоненціально, зараз, в епоху пандемії коронавируса, коли багатьом людям не залишається нічого, крім як сидіти вдома, кількість використання інтернет-послуг і людей, які працюють віддалено зросла неймовірно сильно .

Наприклад, за цей рік використання дата-центрів у одного тільки оператора “Vodafone Україна” зросла на 36-40%, а люди відчули зручність замовлення покупок через інтернет і активно користуються цими сервісами. Про те, що величезна кількість українців зараз працюють за допомогою інтернету і грають в онлайн-ігри говорити не варто. Таким чином, Vodafone знижує і продовжить знижувати ціну на інтернет “.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.