В MIUI 12 з’явилася дуже корисно функція

Функцій, які з’являються при кожному оновленні MIUI, багато. Є навіть думка, що бренду слід більше орієнтуватися на вдосконалення старого, ніж на нове. На жаль, випуск дванадцятої версії не був зустрінутий з великим ентузіазмом, оскільки проблеми з нестабільністю роботи пристроїв після отримання поновлення завдають великої шкоди користувачам. Ми знаємо про це, але можемо тільки повідомляти про всі помилки і чекати виправлень з боку розробників компанії. А поки давайте подивимося, які ще функції будуть реалізовані в майбутньому. Останнє стосується повідомлення, яке попереджає нас, чи правильно ми заряджаємо акумулятор.

Спливаюче повідомлення на MIUI 12 попередить нас, якщо зарядка смартфона відбувається занадто повільно, і повідомить, якщо вона проводиться в штатному режимі.

Одним з багатьох нововведень, які рано чи пізно з’являться в глобальній версії ПЗУ, буде попередження, що повідомляє про стан зарядки акумулятора нашого смартфона. Подібно спливаючих повідомленнями Apple, які з’являються при підключенні навушників до пристрою, ми також отримаємо аналогічне повідомлення в MIUI. Різниця в тому, що на смартфонах Xiaomi в повідомленнях буде вказано, чи правильно ми заряджаємо наше пристрій, а не тільки сам факт підключення зарядного пристрою. Внизу пристрою з’явиться вікно, яке за бажанням ми можемо більше не відображати. Повідомлення говорить:
Перевірте, чи правильно підключено адаптера до зарядного кабелю;
Зарядка може сповільнюватися, якщо ви використовуєте старі або нестандартні кабелі та перехідники.

По суті, повідомлення попередить нас не тільки про те, що зарядка відбувається повільніше, але і про те, що ми використовуємо неоригінальний кабель. Ось кілька аргументів, які доводять корисність даної функції: використання іншого кабелю руйнує батарею, в разі сумнівів завжди краще використовувати оригінальний кабель. Так чи інакше, в будь-якому випадку ця функція вже з’явилася недавно в китайській бета-версії MIUI 12, а до того, як вона з’явиться в глобальних ПЗУ (якщо це, звичайно, відбудеться), пройде деякий час.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.