Нові платіжні карти ПриватБанк, якими розплатитися можна навіть в Китаї

Найбільша українська фінустанова ПриватБанк регулярно пропонує своїм клієнтам все нові послуги. Так, з недавніх пір державний банк приєднався до глобальної системи UnionPay International, яка пов’язує банківські системи 179 країн світу. Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, в першу чергу система спрямована на Китай. ПриватБанк почав випуск безконтактних пластикових карток UnionPay “Універсальна”, які доступні в двох варіантах: Classic і Gold. Замовити оформлення карток можна вже зараз, а видавати їх почнуть вже з 6 листопада у відділеннях фінустанови в Києві.

Крім того, на найближчий час заплановано спільний випуск цифрових продуктів, за допомогою яких користуватися UnionPay можна буде навіть без отримання картки – ймовірно, мова про інтернет- і мобільний банкінг. Як розповіли в ПриватБанку, картки даної системи знадобляться, перш за все, українцям, які часто їздять до Китаю і країни Південно-східної Азії, а також представникам бізнесу, які співпрацюють з партнерами з Китаю.

 

У той же час, картка буде корисна і іншим українцям – вона дає нові можливості для онлайн-шопінгу на глобальному рівні і дає можливість користуватися ексклюзивними пропозиціями, які доступні тільки для користувачів UnionPay. Варто відзначити, що співпраця найбільшого українського банку з вказаною системою почалося ще в грудні 2019 року – саме тоді власники карток UnionPay отримали можливість розраховуватися з їх допомогою в системі ПриватБанку. В даний час картки даної системи випускають банки 61 країни світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.