Нова тема Pro IOS для MIUI 12 визнана фанами Xiaomi найкращою

Сьогодні ділимося з вами ще однією шикарною і одночасно новою темою від відомого дизайнера Costantino. Як Ви можете бачити, реліз підготовлений в дусі IOS. Відразу скажемо, що був знайдений тільки один мінус – це відсутність адаптації під темний режим. В іншому все настільки шикарно, що пера не вистачить, щоб описати всі плюшки.

Почнемо з того, що з екрану блокування доступні ліхтарик і камера. Подвійний тап по середині екрана запускає музичний плеєр. Свайп вниз від верхнього правого кута відкриє додаткове меню з налаштуваннями звуку, wi-fi, інтернету, BT. Там же будуть ще і всякі додатки, але перераховувати вже не будемо, бо навіщо. Свайп вправо від лівої кромки екрану відкриє додатковий стіл з розширеною інформацією про погоду, крокомірі.

Там ще будуть доступні 8 додатків і 4 обраних контакти, при чому з відображенням аватарок. На робочому столі розташовуються аж два віджети: аналоговий годинник і погода. Погодний віджет може змінювати колір залежно від часу доби. Що стосується іконпака, то у цього дизайнера ніколи з цих проблем не було: яскраво, стильно, молодіжно. Повідомлення в шторці розділені, а номеронабиратель англійською мовою, при етмо фотка дзвонить звичайна.

 

Провели тест на смартфонах Mi 9T і RN 9Pro (MIUI 12; android 10). Все добротно встановилося і виглядає не гірше. Ставимо за посиланням, темка безкоштовна і танців з бубном не вимагає.

Pro для MIUI 12

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.