Vodafone оголосила про готовніть запустити домашнії інтернет

Слідом за lifecell і останній оператор з «великої трійки» – Vodafone Україна – вирішив вийти на ринок фіксованого інтернету. При цьому «червоні» мають намір побудувати власну мережу, повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на заяву генерального директора компанії Ольги Устинової.

«На стратегічнії сесії з акціонером ми прийняли рішення про вихід на ринок фіксованого інтернету. Це стає для нас одним із стратегічних пріоритетів розвитку на найближчі два роки ».

Ольга Устинова, генеральний директор Vodafone Україна

Vodafone Україна планує запустити комбіновані пакетні плани, оскільки споживачі хочуть отримувати усі послуги – мобільний зв’язок, мобільний і домашній інтернет, телебачення «з одних рук» з гарантованою якістю і зручним сервісом.

На жаль, поки конкретики небагато. Гендиректор Vodafone Україна лише зазначила, що компанія вже приступила до реалізації проекту і має намір серйозно вкластися в новий напрямок, попередньо оцінюючи інвестиції в межах «від сотень мільйонів до мільярда гривень і більше».

Також в Vodafone Україна розглядають варіант використання гібридної моделі, яка включає як будівництво власних Грінфілд, так і купівлю інших компаній (Vodafone Україна придивляється до покупки «Волі»?). Коли Vodafone Україна планує запуск власної послуги домашнього інтернету, не уточнюється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.