У MIUI 11 і MIUI 12 виявлена ​​серйозна помилка: система не дозволяє оновлювати додатки

Останнім часом ми звикли говорити про помилки тільки тоді, коли маємо справу з MIUI 12. Останній випуск призначеного для користувача інтерфейсу Xiaomi не приносить бажаного задоволення, але в достатку викочує проблеми, без яких вдалося обійтися хіба що кільком випадковим користувачам. Ось і зараз ми розповімо про проблему, яка зачіпає багатьох користувачів, які навіть не встановили нову версію.

Це помилка, що не дозволяє оновлювати системні програми, хоча програма фіксує оновлення по мірі того, як вони стають доступними. Цікавлять нас додатки різні, і помилка зустрічається на багатьох пристроях. Давайте разом подивимося і на деталі, і на зібрані докази.

Баг не дозволяє оновлювати системні програми на пристроях Xiaomi незалежно від версії MIUI: що відбувається? Сьогодні вранці наш Xiaomi Mi 8 оновився до MIUI 12, але, перш ніж продовжити завантаження, ми помітили дуже неприємну помилку. Зайшовши в налаштування, ми побачили, що в них присутні два повідомлення, які попереджають нас про можливість поновлення системних компонентів. Зокрема, це «Карусель шпалер» і «Повідомлення». Намагаючись продовжити оновлення, ми помітили, що ні окремо, ні з допомогою «Оновити все» процес не пройшов успішно.

Незабаром після цього в соціальній мережі Reddit з’явилося безліч повідомлень, що стосуються однієї і тієї ж проблеми. І це лише деякі з зібраних свідчень. Звичайно, це системна помилка оновлення Xiaomi, а не проблема окремих додатків. Чекаємо роз’яснень від бренду, так як на даний момент рішень немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.