Vodafone запустив новий спортивний пакет і до кінця року знизив вартість пакету «Оптимальний»

Оператор Vodafone Україна оголосив, що з сьогоднішнього дня, 3 листопада 2020 року і до кінця поточного року вартість пакету «Оптимальний» в рамках послуги Vodafone TV знижена і становитиме 99 грн на місяць. Також оператор запускає новий пакет «Оптимальний Спорт».

Пакет «Оптимальний» дає можливість дивитися більше 170 телеканалів, в тому числі, преміальні канали VIP Premiere HD, VIP Megahit HD, також глядачам «Оптимального» доступні серіали і прем’єри від HBO, Sony, FOX, Starz. Для підключення пакету необхідно відправити SMS з текстом «1» на номер 30094.

Ще однією новиною Vodafone TV стала поява пакету «Оптимальний Спорт», який об’єднав практично всі популярні спортивні події в одній підписці. Зокрема, «Оптимальний Спорт» забезпечує доступ до спортивних каналах Футбол 1/2/3, Setanta Sports, Viasat Sport, XSPORT. Крім спортивних каналів, «Оптимальний Спорт» пропонує весь контент базового пакету «Оптимальний». Вартість нового пакету – 209 грн на місяць. Для підключення необхідно відправити SMS з текстом «1» на номер 30096.

Нагадаємо, що Vodafone TV доступний практично на будь-якому сучасному пристрої, включаючи смартфони, планшети, телевізори Smart TV (Samsung і LG), а також ПК і ноутбук (за допомогою web-версії Vodafone TV). При цьому користувачі Vodafone TV не платять за інтернет-трафік і не витрачають пакетні мегабайти, а один обліковий запис можна використовувати на 3 різних пристроях.

Додаток Vodafone TV можна встановити на смартфон або планшет з магазинів додатків Google Play (для Android) і App Store (для iOS), на телевізори Smart TV з магазинів додатків Samsung Smart Hub (для Samsung) і LG Smart World (для LG).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.