Vodafone подарував кожному 20 Гб безкоштовного інтернету

Один з найбільших мобільних операторів в Україні компанія Vodafone порадувала українців, відмовившись ще на місяць закривати акцію, завдяки якій кожен абонент компанії може отримати абсолютно безкоштовно 20 гігабайтів мобільного інтернету. Про продовження акції до 30 листопада повідомляє портал Айтіпедія. У повідомленні сказано, що компанія Vodafone продовжить дію акції “20 Метрогіг”.

Як отримати 20 гігабайтів безкоштовно:

Акція від Vodafone надається тільки тим клієнтам, які користуються київським метро. За умовами користування в метро смартфоном вам надається 20 гіг інтернету в тиждень.

Їх можливо використовувати тільки в метро, ​​в підземній частині на тих станціях, на яких діє швидкісне сполучення стандарту 4G. Акція надає інтернет автоматично, як тільки ви здійсните будь-яка дія в метро, ​​будь то дзвінок або вихід в мобільний інтернет. Як тільки ви залишаєте метро, ​​починає діяти вже ваш звичайний тарифний план.

На даний момент 4G-мережу всіх трьох основних мобільних операторів функціонує на 22 підземних станціях з сорока шести. До кінця поточного року планують запустити швидкісний інтернет на всіх станціях київського метро.

Нагадаємо, не так давно Vodafone запропонував своїм клієнтам послугу під назвою Vodafone Safety, яка дозволить користувачеві повернути телефон в разі, якщо він був втрачений. Перш за все, увагу привертає функція e-Sticker, яка виведе на екран смартфона інформацію про його власника, з яким необхідно повернути телефон.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.