Київстар здивував новим тарифом, у чому вигода абонентам

Найбільші мобільні оператори регулярно оновлюють пропозиції для абонентів, прагнучи відвоювати один в одного клієнтів. Так, компанія Київстар підготував для абонентів відразу кілька вигідних комплексних тарифних планів, які були запущені починаючи з 28 жовтня. Про тарифи “Все включено”, які Київстар запропонував своїм клієнтам.

Завдяки користуванню новими тарифними планами, абоненти можуть скоротити витрати на інтернет і телебачення до 50%. Всього лінія “Все разом” включає в себе три тарифні плани.

Так, тарифний план «Всі разом Базовий + ТВ» пропонує абонентам безлімітний домашній інтернет зі швидкістю 100 Мбіт / сек. Крім того, пакет включає в себе мобільний зв’язок: 120 хвилин на дзвінки абонентам інших операторів і безліміт на дзвінки всередині мережі. Крім того, тариф включає в себе 12 Гб мобільного інтернету і безліч нетарифікованих сервісів. Вартість тарифу протягом перших 3-х місяців – 150 грн., Далі – 250 грн, в пакет також входить 123 каналу.

План «Все разом вигідний + ТВ» розширює кількість пропонованих послуг – він пропонує вже 180 хвилин на дзвінки поза мережею, а мобільний інтернет в ньому безлімітний. Число каналів в рамках пакета – 250. Абонентська плата протягом перших трьох місяців – 250 грн., Далі – 350 грн.

Для клієнтів, які обходяться без телевізора, доступний базовий пакет без каналів. “Все разом базовий” після перших трьох місяців буде обходитися в 200 гривень, він не включає в себе канали.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.