Vodafone скасував плату за популярні сервіси

Один з великих мобільних операторів України зробив деякі послуги абсолютно безкоштовними. Кожен мобільний оператор бореться за своїх клієнтів. Всілякими акціями і вигідними тарифами він привертає все більше абонентів до своїх лав. Vodafone славиться тим, що створив безліч дешевих тарифів і популярних послуг, а запропонував своїм клієнтам цілий ряд популярних сервісів в рамках послуг Online Pass і Video Pass.

Завдяки даним послуг клієнти можуть не тільки безлімітно, а й абсолютно безкоштовно користуватися месенджера, соціальними мережами та відеосервісу. Одна з акцій абсолютно нова, а інша лише продовжена до середини січня 2021 року. Послуга Vodafone Online Pass дозволяє користуватися найпопулярнішими сервісами, в тому числі повідомленнями в Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, WeChat, Skype, Zoom, Google Classroom без трафіку.

Для того щоб скористатися даною, послугою потрібно оплатити основний пакет послуг в рамках свого тарифного плану та підключити Vodafone Online Pass. Варто відзначити, що дана пропозиція буде абсолютно безкоштовним до 14 січня 2021 року. Дану послугу можуть придбати абоненти у яких підключені такі тарифні плани як: Red Extra XS, Device M, Device L, Light +, RED XS +, 4G Smart XS, 4G Smart S, 4G Smart M, Partner, Red Extra XS 2, SuperNet Start, Pro, Pro +, Turbo, SuperNet Unlim, Turbo 2019, Unlim 3G, Unlim 3G Plus. Крім того і абоненти контрактних планів Red S, M, L.

Разом з тим безкоштовної залишається і послуга Vodafone Video Pass, завдяки якій клієнти можуть отримати повний безліміт на Ютуб, Мегого і Нетфлікс. Ось тільки в вартість послуги, яка в рамках реклами платна, доведеться ще заплатити за ці сервіси.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.