“Укрпошта” від сьогодні почне працювати по-новому

Під час пандемії багато компаній стали міняти графік роботи або умови на тлі карантинних обмежень та запобіжних заходів. Тепер в компанії «Укрпошта» також будуть працювати інакше: зміни торкнуться відразу 250 відділень.

Як передає новинний портал Айтіпедія, такою інформацією поділилися представники Міністерства інфраструктури. Відзначається, що з 1 листопада багато відділення «Укрпошти» працюватимуть без вихідних. Таким чином, пояснив міністр інфраструктури Владислав Криклій, будуть не тільки розширювати можливості для обслуговування, але і зменшувати черзі під час пандемії коронавируса в країні.

Працювати без вихідних будуть 250 відділень «Укрпошти», які вважаються найбільш завантаженими. Владислав Криклій зазначив, що всі такі кроки робляться для комфорту і безпеки наших громадян.

При цьому варто відзначити, що під час карантину компанія «Укрпошта» зайнялася і освітніми ініціативами. Відзначається, що вони в більшій мірі спрямовані на підтримку представників малого та середнього бізнесу. Наприклад, вже зараз опубліковані лекції про те, як саме почати продавати свої товари на сервісі Amazon.

Важливо підкреслити, що це не єдиний подібний проект від представників «Укрпошти» в рамках співпраці з програмою USAID. Також були проведені лекції з продажу на інших світових майданчиках – Amazon, ETSY, Shopify і eBay. Примітно, що такі інтернет-курси абсолютно безкоштовні. Так що будь-який бажаючий може знайти їх в інтернеті і отримати корисну інформацію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.