Тема iOS 12 для Xiaomi перетворює його на iPhone

В офіційному магазині з’явилася нова версія теми для MIUI 12, яка має великий успіх у користувачів і ми вирішили з вами поділитися.

Завантажувальна анімація в стилі ‘яблука’. З екрану блокування доступні ліхтарик і камера. Дабл тап в будь-якому місці екрану запускає музичний плеєр. Свайп вправо від лівої кромки відкриває додатковий стіл з інформацією про погоду, вісьмома швидкими додатками, лічильником кроків, контактами, які можна налаштувати в основних налаштуваннях лоскріна і іншими ..

Свайп вниз від правого верхнього кута запускає невелике меню з налаштуваннями звуку, блютуз, інтернету і Wi-Fi, з доступом до деяких додатків і кнопкою до основних налаштувань. Всі програми, які ви не хочете бачити на екрані можна відключити / включити в цих настройках.

При першій установці на робочому столі праворуч буде відображатися невелика панель з настройками. Тут ви можете підібрати для вашого столу симпатичні шпалери (12 шт) Всі обої оригінальні iOS.

Віджет на робочому столі відкриває Погоду. Іконки iOS. Сітка робочого столу змінюється від 4 * 5 до 5 * 7. В панелі повідомлень розділені повідомлення. У центрі управління яскраві гарно промальовані тоггли. Фон центру, панелі залежить від встановлених вами шпалер. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 9Pro і Mi 9T (MIUI 12; android 10) – встановилася добре в обох режимах. Дивимося скріншоти версії для простої світлої установки:

При перемиканні на темний режим я отримала такий результат:

Регіон Індія. Для скачування переключити в розширених налаштуваннях смартфона регіон, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування теми перезавантаження бажане (!)

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.