ПриватБанк запустив новий сервіс, який зробить життя зручнішим

Найбільш затребуваний банк в Україні ПриватБанк порадував українців запуском нової послуги. Варто сказати, що фінустанова намагається йти в ногу з сучасними вимогами, і порядком спрощує українцям життя. Так, 22 жовтня ПриватБанк ввів послугу, яка дозволяє підключити газопостачання не виходячи з дому. Про це сказано на сайті фінустанови privatbank.

Така послуга стала можливою завдяки угоді, яку банк уклав з українським Нафтогазом. Аналітики ПриватБанку повідомляють, що українці є одними з найактивніших користувачів інтернет-банкінгу в світі. Тому введення подібної платформи напрошувалося після введення ринку газу в країні. Для підключення послуги досить зайти на сайт банку або зайти в його мобільний додаток на телефони. Після цього необхідно вибрати вкладку “Послуги / Мої постачальники / Газ”. У вікні користувачу пропонують ввести адресу будинку або квартири, в який потрібно перевести постачання газом від Нафтогазу “.

Після цього, використовувати кнопку-логотип Нафтогазу, після чого відкриється нове вікно, в якому потрібно вказати паспортні дані та EIC-код. Після того як будуть введені всі необхідні дані, потрібно завершити заявкою за допомогою SmartID. Через три дні після відправки заявки фахівці Нафтогазу зв’яжуться з вами для того, щоб завершити процедуру підключення. При підключенні Нафтогаз пропонує два тарифних плани – “Річний” і “Місячний”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.