Xiaomi забула додати кілька нових функцій в MIUI 12 для Redmi Note 8

Схоже, що Xiaomi забула включити кілька функцій в перше оновлення MIUI 12 на базі Android 10 для глобальної версії Redmi Note 8. Згідно з численними звітами, в збірці V12.0.1.0.QCOMIXM відсутні кілька елементів MIUI 12, наприклад, плаваючі вікна, нові анімації і навіть таблетка управління жестами Android 10.


Отже, Xiaomi після місяців очікування нарешті випустила MIUI 12 для глобальної версії Redmi Note 8. Оновлення приносить на телефон Android 10, але з першим оновленням MIUI 12 для пристрою не все добре. В даний час варто звернути увагу на збірку V12.0.1.0.QCOMIXM, хоча схоже, що вона поки знаходиться в обмеженому випуску.


Згідно з декількома повідомленнями на форумі, Xiaomi не реалізувала кілька функцій, які зазвичай включають в збірки MIUI 12 на базі Android 10. Але, мабуть, Redmi Note 8 в даний час не отримав навігаційної таблетки Android 10 і оновленої анімації, яку Xiaomi ввела в власний користувальницький інтерфейс MIUI 12. Також відсутні нові функції галереї і можливість включення плаваючих вікон.


Xiaomi називає Redmi Note 8 як один з пристроїв, які повинні підтримувати плаваючі вікна, тому не зрозуміло, чому компанія не змогла включити цю функцію в збірку V12.0.1.0.QCOMIXM. Не дивно, що власники Redmi Note 8 незадоволені відсутністю функцій, які Xiaomi не змогла додати в свої телефони.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.