Нова тема iOS BoSe для MIUI 12 підкорила фанатів Xiaomi

Офіційний стор від Xiaomi поповнився новим релізом. Отже, представляємо вашій увазі тему від автора MiBoSe. Найцікавіше, що реліз підготовлений досить ретельно, адже навіть завантажувальник анімацій зроблений в стилі Apple. Екран блокування вітає нас доступом до ліхтарика і камері ( як і в IOS). Подвійний ап запускає плеєр (тап можливий з будь-якої області екрану).

Свайп вправо від лівої кромки відкриває додатковий стіл з інформацією про погоду, 8 швидких додатків, лічильник кроків, контакти, які можна налаштувати в основних налаштуваннях лоскріна і дещо ще. Свайп вниз від правого верхнього кута запускає невелике меню з налаштуваннями звуку, BT, інтернету і Wi-Fi. При цьому залишається доступ до деяких додатків і кнопка до основних налаштувань lockscreen. Всі програми , які ви не хочете споглядати на екрані – відключаються, точніше ховаються.

Автор підготував 12 симпатичних шпалер, можете вибирати будь-які. До речі, подейкують, що це прям-таки оригінальні шпалери з IOS. Додатково доступна можливість активації розмиття (всього три режими). Ще можна приховати / затемнити ящик додатків, підняти його або опустити в залежності від розміру значків.

Віджет на робочому столі відкриває Погоду. Іконки iOS. Сітка робочого столу: 4 * 5 – 5 * 7. Повідомлення розділені, якщо комусь це важливо. Що стосується фотки тогго хто дзвонить, то тут повний сток.

Тема була протестована на смартфонах RN 9Pro і Mi 9T (MIUI 12; Android 10). Проблем виявлено не було.

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.