ПриватБанк ігнорує клієнтів за допомогою «гарячої лінії»

Клієнтка банку поскаржилася на відсутність адекватної відповіді з номера 3700. Клієнтка ПриватБанку обурена тим, що елементарне питання неможливо вирішити за допомогою «гарячої лінії» фінустанови. Про це вона написала у скарзі, опублікованій на сайті Мінфін.

Так, їй треба було дізнатися, чи змінюється IBAN при заміні пластикової картки.

«За логікою розумію, що повинен залишитися, адже це номер рахунку. Але хочу уточнити, тому що картка загублена, треба блокувати, і, в той же час, чекаю кошти на IBAN », – пояснила клієнтка.
За її словами, після довгого переліку опцій її з’єднали «з тупим роботом».

«Ставлю запитання, ця машина не розуміє. Вона перепитує: «Ви хочете дізнатися свої реквізити?” Кажу: «Я їх знаю». Вона продовжує: «Чим ще можу допомогти?». Кажу: «З’єднайте мене з живим оператором». Вона відповідає: «Спочатку задайте питання». Знову питаю, зміниться IBAN, і знову вона «думає», що я хочу отримати його номер, і так 5 разів! Дуже хороший сервіс. Спасибі! », – іронізує клієнтка.

У відповідь на претензію менеджери порадили підбирати варіанти питань, так як робот не завжди розуміє, про що мова.

«При перевипуску картки IBAN зберігається. Для з’єднання з оператором в даній ситуації ви завжди можете перефразувати питання по-іншому, якщо робот невірно зрозумів початковий питання. Також варто не забувати, що ви завжди можете звернутися в наш чат на офіційному сайті банку або в мобільному додатку », – відписалися в банку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.