Vodafone скасовує обмеження на інтернет

У компанії популярного українського мобільного оператора з’явиться нова послуга. Український мобільний оператор Vodafone вводить нову, унікальну послугу – доступ до безкоштовного інтернету під назвою «Video Pass» та «Online Pass». Про це повідомляють на сайті Айтіпедія. Якщо підключити цю опцію, то можна буде абсолютно безкоштовно переглядати відео і користуватися мессенджерами без обмежень.

Повідомляється, що є два види даних послуг – «Video Pass» та «Online Pass». Перший варіант більше підійде людям, які люблять дивитися відеоматеріали на різних стрімінгових сервісах, в YouTube та інших подібних програмах. А також це ідеальний варіант для любителів соціальних мереж і тих, хто спілкується за допомогою месенджерів. Ці послуги безкоштовно активуються для користувачів Vodafone. Суть послуг наступна – будь-який користувач послугами Vodafone може користуватися інтернетом без внесення додаткової оплати.

Дана послуга буде доступна до 14 січня 2021 включно, активувати її можна при наявності оплати за будь-який пакет, включаючи бюджетні. Єдина умова – ви повинні бути власником тарифів, які включаються за передоплатою. Крім цього послугою користуватися можуть всі клієнти Vodafone, які підключені до мережі компанії за договором – тобто власники контрактних пакетів Red L, M, S.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.