Київстар змінив умови, як платити окремо за все

У компанії “Київстар” прийняли рішення про зміну тарифікації послуг. У разі, якщо на рахунку недостатньо грошей, щоб оплатити тарифний план, оплата буде відбуватися за одиницю послуги. Як пише Афтіпедія, гігабайт мобільного інтернету за такої тарифікації обійдеться з сто гривень. У разі, якщо немає коштів для оплати чинного тарифного плану будуть діяти особливі умови.

Відзначається, що якщо умови раніше були різними для абонентів різних тарифних планів, то вже з 21 жовтня вони є однаковими для всіх. Так, окрема тарифікація вихідних СМС по Україні обійдеться в одну гривню, а СМС на закордонні номери – три гривні за штуку. Дзвінки по всій території країни на будь-який мобільний оператор і стаціонарний телефон – 1,5 гривень хвилина.

Інтернет обійдеться в десять копійок мегабайт, а відправка ММС – одна гривня за штуку.

У компанії поспішають запевнити абонентів, що окрема тарифікація буде включатися тільки в тому випадку, коли неодостаточно грошей на рахунку, щоб оплатити черговий пакет послуг. Після оплати пакета послуг, абонент зможе знову користуватися всіма його перевагами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.