Xiaomi розсекретила, які нові фішки з’являться в MIUI 12.1

Xiaomi, один з найважливіших виробників на ринку смартфонів, постійно оновлює своє програмне забезпечення MIUI і додає нові функції. З MIUI 12 компанія представила безліч інновацій і важливих функцій для телефонів Xiaomi і Redmi і продовжує пропонувати доповнення. Але не всі нові можливості доступні для будь-яких моделей смартфонів. На китайському форумі MIUI представлені функції, які поки надаються певним користувачам, але в майбутньому будуть загальнодоступними.

Нові можливості MIUI 12.1:


Темний режим
З виходом нового поновлення для MIUI 12 тепер стало простіше міняти теми. Зверху розмістили 2 великих кнопки – світлий і темний режим. І для управління темним режимом надали багато варіантів налаштувань, таких як яскравість, антибліковий режим, режим читання та інші.

Нове меню живлення
Хоча деякі сайти позиціонують нове меню живлення як функцію MIUI 13, це все ж буде оновлення MIUI 12. Поки рано говорити про MIUI 13. Перевага сьогодні віддається стилю, що дозволяє легко використовувати смартфон однією рукою. Ви можете регулювати параметри, проводячи пальцем вгору або вниз по спеціальній смузі налаштувань.

Повідомлення

  • Додаток «Повідомлення» стало набагато функціональніша. Хоча великих змін немає, інновації дійсно спрощують роботу. Отримано нові настройки:
  • Переглянути фото профілю;
  • Призначити фото контакту;

Налаштування
Оновився інтерфейс опцій при підключенні до комп’ютера. Зміна невелика, але функціональна.

Якщо вам більше подобається стиль повідомлень MIUI 11, MIUI 12 дає вам можливість повернутися до цього звичного варіанту. Однак раніше цю функцію було складно знайти. З новим оновленням знайти її і переналаштувати цей параметр стало набагато простіше. Оновлений інтерфейс зміни вікна повідомлень.

Галерея
В додаток галереї додано багато нових фільтрів. Тепер ви можете ще краще і різноманітніше налаштовувати свої фотографії.

Нотатки
Можна сказати, що додаток “Нотатки” має революційні можливості. У новому оновленні були додані такі об’єкти, як кисті і ручки. Тепер ви можете намалювати картинку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.