Xiaomi готує оновлення екрану багатозадачності в MIUI 12

Зараз не так багато техно гігант, що випускають смартфони, які приділяють достатньо уваги регулярним оновленням програмного забезпечення. Xiaomi – одна з таких компаній. Стало відомо, що в черговому оновленні буде знову перероблена панель багатозадачності. Детальніше в нашій статті.

 

Мова йде не про велике оновлення, а про проміжному, яке додасть невеликі поліпшення і функції. Xiaomi в даний час працює над новим екраном багатозадачності в плитковій стилі. За словами офіційного представника Xiaomi, перероблені будуть не тільки зовнішній вигляд вікна багатозадачності з можливістю вибору відображення чотирьох плиток або трьох (дві з яких частково потрапляють на активну частину дисплея), а й анімації. Після тестування, яке вже підходить до свого завершення, функція буде доступна всім власникам смартфонів Xiaomi і Redmi, які вже отримали або повинні отримати оновлення до MIUI 12.

MIUI 12 поширюється в чотири стадії. На першій оновлення отримали флагмани, на другий – смартфони середнього класу. В ході третьої і четвертої стадій оновлення буде поширюватися для недорогих моделей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.