Redmi Note 8 і Note 8T нарешті отримують стабільну версію MIUI 12

Після місяців очікування Xiaomi приступила до розсилки оновлення MIUI 12 для смартфонів серії Redmi Note 8 на базі чіпсета Snapdragon 665, починаючи з моделі Redmi Note 8T. MIUI 12 для глобальної версії Redmi Note 8T вже надходить на пристрої, а найближчим часом має з’явитися оновлення для Redmi Note 8.

У той час як Redmi Note 7 і Redmi Note 9 в деяких регіонах вже отримали оновлення MIUI 12, Redmi Note 8, як і його практично копія Redmi Note 8T залишалися осторонь. Однак це нарешті змінилося вчора, коли компанія Xiaomi випустила оновлення MIUI 12 для Redmi Note 8T.

Оновлення для Redmi Note 8T носить позначення «MIUI 12.0.1.0 QCXMIXM», і воно призначене для глобальної версії Redmi Note 8T. Це перша збірка MIUI 12 для даного пристрою, тому вона важить значні 2,1 ГБ. Зате при цьому складання містить всі функції і поліпшення MIUI 12. І вже якщо Redmi Note 8T нарешті отримує оновлення MIUI 12, можна очікувати, що Redmi Note 8 незабаром наслідуватиме його приклад.

Тим часом, Mi A2 Lite тепер отримує жовтневе виправлення безпеки. Оновлення поширюється на глобальні версії телефону і має номер збірки «V11.0.12.0.QDLMIXM». Mi A2 Lite був випущений в липні 2018 року, термін його офіційної підтримки закінчиться менше ніж через рік.
Redmi Note 8T nareshti otrymuye stabilʹnu versiyu MIUI 12

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.