У MIUI 12 додадуть цікаву можливість

Незважаючи на те, що новітня фірмова оболонка MIUI 12 від компанії Xiaomi вже пропонує безліч цікавих і зручних функцій, виробник постійно працює над удосконаленням інтерфейсу MIUI. Раніше користувачі на глобальному форумі Mi Community, а також на сторінках Xiaomi і MIUI в соціальних мережах, зверталися з проханням додати в оболонку функцію настройки інтенсивності і сили вібрації і, як з’ясувалося, розробники компанії планують поповнити функціонал MIUI таким нововведенням.

Як повідомляється, тонка настройка вібрації буде додана чи в майбутні збірки MIUI 12 або ж в наступній версії фірмового інтерфейсу, який поки називається MIUI 13. При цьому нова функція запропонує користувачам різні настроюються шаблони вібрації і її силу. Однак, поки неясно, чи всі пристрої Xiaomi, Redmi і Poco отримають нову функцію, або ж вона стане ексклюзивом певних моделей середнього і верхнього цінових діапазонів.

Ця функція повинна з’явитися в майбутніх оновленнях, але ми не знаємо, чи буде вона доступна в оновленні MIUI 12 чи ні. Оскільки цей запит функції призначений не тільки для серії Note 9, вони, ймовірно, будуть реалізовувати його в усьому MIUI, і є ймовірність, що найближчим часом він буде підтримуватися. Але нові функції необхідно протестувати перед впровадженням, тому це може зайняти деякий час. Будьте на зв’язку.

Тут потрібно відзначити, що можливість настройки інтенсивності вібрації з’явилася в операційній системі Android 10, а в деяких користувальницьких оболонках, наприклад Realme UI, ця функція вже присутня. Проте, Xiaomi дійсно схиляється до додавання настроюється функції інтенсивності вібрації, що є гарною новиною для шанувальників бренду.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.