Краш-тест iPhone 12 і iPhone 11

Wylsacom провів краш-тест iPhone 12 і порівняв його з міцності з торішньою моделлю iPhone 11, а також з дідком iPhone 4 десятирічної давності. Всі смартфони виявилися міцними, але новинка Apple сильно здивувала блогера.

Хоч і не з першої спроби, але iPhone 4 все ж розбився при падінні на бетон з висоти близько півтора метрів. Він пережив приблизно п’ять падінь, після чого скло на екрані розкололося, і від нього відвалився пристойний шматок. Міцність iPhone 4 пояснюється його відносно малою вагою.

Щоб розбити iPhone 11, довелося докласти набагато більше зусиль. У смартфона залишалися відколи й вм’ятини на корпусі, а скло на екрані залишалося цілим. Після падіння на спинку не тріснула ні корпус, ні камери.

Корпус iPhone 12 вцілів після кількох падінь, проте на камерах залишилася павутина з тріщин. Екран не розбивався навіть при падінні з висоти близько двох метрів.

Wylsacom продовжив знущатися над iPhone 11 і iPhone 12 і зміг вбити їх тільки після того, як почав кидати з підкиданням вгору і вниз з розмаху із застосуванням значних зусиль. Приблизно з десятої спроби, постійно збільшуючи силу кидання, блогеру вдалося зламати екрани і корпуси обох пристроїв.

За словами Wylsacom, щоб зламати iPhone 11 або iPhone 12 «потрібно постаратися» і «прямо захотіти їх розбити», або це «чистий рандом» – коли НЕ пощастить, і корпус або скло на екрані розіб’ються після падіння з невеликої висоти навіть на не особливо тверду поверхню.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.