Київстар приготував новий тарифний план, 10 копійок за мегабайт

У найбільшої української компанії мобільного зв’язку Київстар оголосили про зміни в тарифікації абонентів передоплати. У компанії повідомили, що вже з двадцять першого жовтня тарифікація деяких послуг буде окремою. Відзначається, що вартість одного мегабайта інтернету становитиме десять копійок. Підкреслюється, що всі послуги будуть тарифікуватися окремо в тому випадку якщо у вас немає грошей на рахунку.

Крім того в компанії поспішають запевнити абонентів, що окрема тарифікація буде включатися тільки в тому випадку, коли неодостаточно грошей на рахунку, щоб оплатити черговий пакет послуг. Так, окрема тарифікація вихідних СМС по Україні обійдеться в одну гривню, а СМС на закордонні номери – три гривні за штуку. Дзвінки по всій території країни на будь-який мобільний оператор і стаціонарний телефон – 1,5 гривень хвилина.

Інтернет обійдеться в десять копійок мегабайт, а відправка ММС – одна гривня за штуку.

Не так давно Київстар також порадував абонентів акцією “Щасливий день” і обіцяє стати дуже популярною серед українців. Так, дія акції проходить з п’ятнадцятого жовтня по тридцять перше грудня включно. Суть його проста: один день в тиждень абоненти “Київстару” отримуватимуть безлімітний інтернет і безлімітні дзвінки, навіть якщо на рахунку зовсім немає грошей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.