Viber запустив нову функцію, яка повинна допомогти боротися зі спамом

Розробники месенджера Rakuten Viber представили нову функцію у вигляді окремої папки із запитами на спілкування від незнайомих контактів. Функція доступна як на пристроях під управлінням Android і iOS, так і в десткопной версії додатка.

Тепер запити на спілкування і запрошення в групові чати і спільноти від невідомих користувачів будуть надходити в окремий розділ всередині платформи, який почне показуватися відразу після отримання першого такого запиту від невідомого контакту.

З його допомогою користувачі Viber зможуть фільтрувати вхідні повідомлення і вирішувати, з ким вони хочуть комунікувати – невідомий контакт не зможе переглянути статус відправлених повідомлень і дізнатися, прочитав отримувач інформацію від нього чи ні, поки користувач не прийме запит.

Ця функція – один з декількох нових інструментів боротьби зі спамом, які зменшать поширення небажаної інформації та забезпечать додатковий рівень конфіденційності користувачів. Наступного тижня ще одна функція стане доступною в Україні – нагадування про дні народження користувачів. Для того, щоб користуватися новими можливостями месенджера, варто переконатися, що на вашому пристрої встановлена ​​остання версія програми.

Нагадаємо, що недавно в месенджері Viber з’явилася функція нагадувань про завдання і важливі події.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.