Мобільні оператори Vodafone, Київстар та lifecell запускають «SMS-паркування»

Vodafone, Київстар та lifecell запустили нову послугу для автомобілістів Харкова. Тепер парковку на майданчиках комунального підприємства «Харківпарксервіс» можна оплачувати за допомогою SMS, повідомляється в спільному прес-релізі.

Згідно з даними, послуга була запущена операторами і Харківською міською радою в рамках цифрової трансформації міста. Тепер автомобілісти зможуть оплачувати парковку безконтактно, не виходячи з машини.

Крім того, алгоритм оплати досить простий – абоненту необхідно лише відправити SMS на короткий номер 949. У тексті повідомлення потрібно через прогалини вказати державний номер авто, номер парковки і кількість годин паркування.

Послуга доступна абонентам Vodafone, Київстар та lifecell передплаченої форми обслуговування з будь-якого мобільного телефону. Вартість паркування оплачується з основного рахунку абонента.

Нагадаємо, у вересні повідомлялося, що Київська ОДА та мобільні оператори і Київська ОДА спільно розвиватимуть інтернет в столиці і області. В рамках співпраці сторони мають намір прискорити розвиток якісного мобільного зв’язку та широкосмугового доступу до інтернету на території Київської області.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.