Київстар випустив оновлену версію додатка «Мій Київстар» і анонсував швидкий запуск послуги eSIM

«Київстар» випустив оновлену версію фірмового додатка «Мій Київстар». У переліку головних нововведень найбільший український мобільний оператор анонсував швидкий запуск послуги eSIM.

Багато сучасні смартфони і розумні годинник використовують технологію eSIM або вбудовану SIM-карту – спеціальну мікросхему, розпаювати на платі в процесі виготовлення смартфона, що забезпечує ідентифікацію апарату в мережі оператора. У eSIM є кілька переваг перед звичайною фізичною картою SIM, серед них – компактність (вона в три рази менше найменшої nano-SIM), а також більш висока захищеність і зручність використання (дистанційна активація, можливість прив’язати кілька різних номерів від різних операторів зв’язку, простіше змінити оператора).

Раніше всіх eSim в Україні запустив оператор ТриМоб – ще в листопаді 2019 року. Слідом підтримку eSim впровадили Lifecell і Vodafone Україна. Тепер же «Київстар» наздоганяє конкурентів.

Ну нарешті-то, «Київстар». Компанія впроваджує eSim, але, схоже, тільки для абонентів передоплати.

«Київстар» обіцяє абонентам зручний перехід eSIM «в кілька кліків», обумовлюючи, що нова послуга буде доступна тільки для абонентів передоплати. Поки неясно, чи планує «Київстар» в кінцевому підсумку простягали послугу eSIM на абонентів контрактної форми обслуговування. У компанії поки тримають деталі про послугу в секреті. Точна дата запуску теж не називається. Але очевидно, що це станеться найближчим часом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.