Київстар запропонував абонентам один день в тиждень безкоштовно користуватися безлімітом на все

Оператор мобільного зв’язку Київстар оголосив, що до 31 грудня 2020 року включно абоненти можуть один день в тиждень безкоштовно користуватися безлімітним мобільним інтернетом і дзвінками в мережі оператора, навіть якщо у них на рахунку 0 грн.

Новою пропозицією Київстар «Щасливий день» можуть скористатися абоненти з тарифами передоплати і тарифами «Все разом», при цьому акція не поширюється на тарифи зі спеціальними умовами: «Все разом 4G», «Роутер 4G», «SIM для пристроїв», «Smart SIM »,« Київстар Домашній 4G »,« Професіонал ».

Для того, щоб замовити пакет «Щасливий день» абоненти можуть зателефонувати на безкоштовний номер 222, відправити запит * 222 # або скористатися мобільним додатком «Мій Київстар». Після активації послуг абоненти отримають відповідне SMS-повідомлення і протягом доби у них будуть діяти безлімітний мобільний інтернет і нетарифікованих хвилин для дзвінків в мережі Київстар. Щотижня абоненти зможуть підключати таким чином новий пакет послуг на 24 години.

Нагадаємо, що Київстар активно розширює свою 4G-мережу – мобільний оператор вже підключив до високошвидкісного інтернету понад 15 тисяч населених пунктів, де живе 84% населення України. Для цього Київстар використовує як частоти 900 МГц, так і частоти 1800 МГц і 2600 МГц.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.