LG почне відключати функції Smart TV на «сірих» телевізорах в Україні

Компанія LG оголосила, що з 16 листопада почне оновлювати програмне забезпечення на своїх телевізорах. В рамках оновлення будуть покращені деякі функції, але в той же час власники «сірих» телевізорів LG в Україні, Туркменістані та країнах СНД можуть позбутися доступу до функцій Smart TV.

Під «сірими» Smart TV маються на увазі телевізори, придбані споживачами за кордоном в приватному порядку і конкретно для себе. До цієї категорії також потрапляють і телевізор, масово ввезені в країну продавцями без попереднього отримання необхідних дозвільних документів.

В LG не уточнюють, які саме смарт-функції будуть відключені в разі часткової блокування, та й сам список телевізорів, які отримають апдейт, теж не повідомляють. Але, варто зазначити, що сам по собі телевізор як пристрій для відображення картинки (монітор) працювати продовжить, але вже без додатків і цифрових сервісів.

Листопадове оновлення принесе на пристрої поліпшену функцію розпізнавання мови і домашню панель управління для взаємодії з пристроями IoT. Також в оновленому ПО доопрацьовано підключення до додатка LG Mobile ThinQ, Live Plus і виправлені помилки.

Нагадаємо, на початку поточного року Samsung почав блокувати smart-функції «сірих» телевізорів у користувачів на території України, Росії, Білорусі та Молдови.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.