ПриватБанк, monobank і інші банки почали працювати з додотком «Дія»

«ПриватБанк», «А-Банк» і віртуальний monobank запустили можливість шеринга цифрових документів за допомогою мобільного додатку «Дія». Про це повідомив віце-прем’єр-міністр, міністр цифровий трансформації Михайло Федоров на брифінгу «Цифровизация банківських послуг: перші перемоги і плани»

Як раніше писав Федоров, цифровий шеринг дозволяє передавати копії документів (паспорт, ІПН, свідоцтво про народження) за одним натисканням в «Дія».

Ця функція дозволить використовувати тільки цифрове документи в таких ситуаціях, як заселення в готель, онлайн відкриття рахунку в банку і тому подібних.

«Ми запустили послугу цифрового шеринга документів. Вже приєдналися три банки. У нас – більш 30 банків на етапі адаптації цієї технології і кожен день ми будемо підключати новий банк », – сказав час брифінгу Федоров.

За його словами, вже 25 млн українцем мають можливість ділиться цифровими документами у відділеннях банків і відкривати рахунки онлайн.

«У monobank вже більше 4000 заявок на відкриття рахунку онлайн. У кожному відділенні «ПриватБанку» є можливість поділиться документами. Потрібно прийти у відділення, навести на QR-код, отримати оповіщення і після натискання «Так» передати свої документи банку », – розповів міністр.

Федоров запросив всі банки до співпраці з «Дія» та закликав їх підключаться до цього та інших цифрових сервісів.

«Сподіваємося, той темп, який ми вже набрали, буде триматися найближчі два-три місяці, поки все банки не виявлять бажання стати учасниками спільної з« Дія »програми», – додав глава Національного банку України Кирило Шевченко.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.